Skapa en offertförfrågan direkt i Axelent Safety Design

 

Axelents Safety Design-verktyg revolutionerar sättet du hanterar och kontrollerar dina säkerhetslösningsdesign. Genom att erbjuda enastående översikt med en enkel och tydlig materialförteckning (BOM-lista) säkerställer denna funktion att varje detalj i din design tas hänsyn till, vilket gör steget från planering till offert smidigare än någonsin tidigare.

 

Överlägsen översikt och kontroll 

Safety Design ger en oslagbar översikt över ditt projekt, vilket möjliggör noggrann kontroll över varje aspekt av din design. Materialförteckningen, åtkomlig under "Bill Of Material", detaljerar alla de artiklar som krävs för att förverkliga din design. Denna omfattande lista är prydligt sorterad efter kategorier, vilket ger en tydlig och organiserad översikt som säkerställer att ingenting saknas. 
 

Flexibel och omfattande 

Med förståelse för designens dynamiska natur erbjuder Axelent Safety Design flexibilitet att manuellt lägga till objekt i materialförteckningen vid behov, vilket säkerställer att din lista alltid är komplett och uppdaterad. Dessutom är monteringsanvisningarna bekvämt länkade till alla listade objekt, vilket effektiviserar monteringsprocessen och förbättrar förståelsen. 

 Sömlös export- och offertprocess 

För extra bekvämlighet kan materialförteckningen exporteras som en Excel-fil, vilket gör det enkelt att dela och granska den. När din design är färdig kan du enkelt begära en offert. Med ett enkelt klick på "Offertförfrågan" skickas din förfrågan direkt till Axelent Support, där vårt team är redo att hjälpa till med din offert och säkerställa en sömlös övergång från design till utförande. 

 

 
Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Axelent ger dig tipsen för en säkrare arbetsplats

Strategisk planering och välplanerad infrastruktur främjar en säker och utvecklande arbetsmiljö&n...

Designad för att vara din digitala assistent

Förenkla ditt arbetsflöde med hjälp av intuitiv vägledning och realtidsvarningar

Axelent Safety Design-verktygets delningsfunktion

Dela med teammedlemmar, intressenter och experter för att granska och bidra till projekt.

Johan Axelsson och Stefan Axelsson tilldelades näringslivsmedalj vid Kungliga Patriotiska Sällskapets årliga ceremoni

Axelent ägarna tilldelades affärsmedalj av Kungliga Patriotiska Sällskapet i Stockholm.

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.