Vår passion

 - Global och hållbar säkerhet

En arbetsplats, en person i taget

För oss på Axelent är din säkerhet vår främsta prioritet. Vi strävar efter enkelhet i allt vi gör, så att vår kunskap och våra produkter smidigt kan integreras i din värld. Med ett innovativt sinne skapar vi verkliga lösningar och prioriterar ditt välbefinnande. Din trygghet är vår passion, vi engagerar oss för att skapa arbetsmiljöer där du är säker i varje steg du tar. 

Vår vision är att skapa de säkraste arbetsmiljöerna i världen genom att tillhandahålla innovativa och högkvalitativa säkerhetslösningar till våra kunder.

 

- Karin Sandén Ahlqvist, VD på Axelent AB

Vårt mål är din säkerhet

På Axelent är vi engagerade i mer än att bara tillhandahålla säkerhetslösningar; vi är engagerade i tydlighet och enkelhet i allt vi gör. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt att förstå och implementera säkerhetsåtgärder genom att översätta komplexa regler och certifieringar till lättförståelig information. Vi ser till att din upplevelse med Axelent är sömlös och enkel, från den första förfrågan till den slutliga installationen av produkten.

Vi närmar oss vår bransch med modet att förnya oss och drivkraften att förbättra både vår och din verksamhet. Vår filosofi sträcker sig bortom teoretiska tillämpningar; vi fokuserar på konkreta förbättringar i den verkliga världen. Genom att kontinuerligt utveckla våra produkter och tjänster uppfyller vi inte bara branschstandarden, utan utmanar den och sätter nya, högre standards. Vårt mål är att göra en betydande insats genom att prioritera säkerhet och effektivitet överallt.

Vår passion härrör från en djupt rotad önskan att göra en meningsfull skillnad - att inte bara leverera säkerhetsutrustning utan också trygghet och sinnesro. Vi är fast beslutna att skapa arbetsmiljöer som garanterar varje individs säkerhet och välbefinnande. På Axelent förstår vi att det viktigaste vi gör är att skydda människor, och därför är vi fast beslutna att se till att fler människor kommer hem tryggt efter en arbetsdag. Hjälp oss att bygga en säkrare framtid, idag.

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.