Designad för att vara din digitala assistent

Navigera enkelt bland komplexa säkerhetslösningar med Axelents Safety Design-verktyg. Designad för att vara din digitala assistent och hjälpa dig att effektivisera urvalsprocessen och säkerställa att du väljer rätt produkter och tillbehör för ditt projekt. Med intuitiv vägledning och realtidsvarningar förenklar detta verktyg ditt arbetsflöde och underlättar beslutsfattande, vilket gör det till en oumbärlig tillgång för utveckling av säkerhetslösningar. 

Intuitivt stöd vid varje steg 


Axelent Safety Design är inte bara ett verktyg; det är din personliga guide genom den komplicerade processen att välja säkerhetsprodukter och tillbehör. Oavsett om du är ny eller erfaren inom säkerhetslösningar, försäkrar vårt program till att ingenting förbises eller missas: 

  • Saknade val och objekt: Verktyget övervakar dina val. Om en produkt eller ett objekt saknas meddelar programmet dig omedelbart och specificerar vad som saknas och i vilken mängd.

  • Realtidsvarningar: Håll dig informerad med varningsikoner som visas bredvid de produkter som kräver din uppmärksamhet. Programmet listar tydligt de åtgärder som krävs för att åtgärda eventuella problem, vilket säkerställer att ditt projekt fortskrider smidigt utan några problem.

 

  • Lösningar inom räckhåll: Stöter du på ett problem? Klicka helt enkelt på produkten i fråga. Axelent Safety Design vägleder dig genom de nödvändiga stegen för att lösa problemet, vare sig det handlar om att lägga till ett lås på en dörr eller fästa en stolpe på en skjutdörr. Denna funktion säkerställer att varje komponent i din säkerhetslösning är komplett och kompatibel.

Anpassa självsäkert med högermenyn 


Den högra menyn i programmet är din genväg till ett brett urval av tillbehör som kompletterar dina säkerhetsprodukter. Från lås, strömbrytare, sparkplattor och skärsatser, erbjuder detta verktyg ett organiserat och tillgängligt sätt att bläddra och välja tillbehör som bäst matchar dina projektkrav. Detta skräddarsydda tillvägagångssätt förbättrar inte bara din produktvalprocess, utan säkerställer också att varje komponent i din säkerhetslösning är rätt utrustad för att möta dina behov.Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Axelent ger dig tipsen för en säkrare arbetsplats

Strategisk planering och välplanerad infrastruktur främjar en säker och utvecklande arbetsmiljö&n...

Skapa en offertförfrågan direkt i Axelent Safety Design

Upplev framtidens säkerhetsdesign med Axelent, där enkelhet möter effektivitet.

Axelent Safety Design-verktygets delningsfunktion

Dela med teammedlemmar, intressenter och experter för att granska och bidra till projekt.

Johan Axelsson och Stefan Axelsson tilldelades näringslivsmedalj vid Kungliga Patriotiska Sällskapets årliga ceremoni

Axelent ägarna tilldelades affärsmedalj av Kungliga Patriotiska Sällskapet i Stockholm.

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.