Säkerhetstänkandet driver vår innovation

Med en typisk tillverkningsprocess som är anpassad till en specifik produkt gör att det är lätt att man sitter ner i båten och bara är nöjd. Men inte vi på Axelent!  

Vi är framåtsträvande och innovatörer. Vi nöjer oss aldrig med ”det duger” utan strävar alltid efter det exceptionella. Det ligger i vår säkerhetskultur att kontinuerligt utveckla våra kärnprodukter, hitta nya perspektiv och att gå utanför boxen.  

Att tillverka produkter som uppfyller alla säkerhets- och funktionskrav samt att hålla sig uppdaterad på att de följer direktiven är direkt avgörande i vår bransch. Men att vi även integrerar design, enkelhet och intelligenta lösningar i alla våra produkter differentiera oss som leverantör.  

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Att vilja skydda andra mer än bara oss själva 

Praktiskt säkerhetstänk finns med i mycket av det man gör i sin vardag 

Säkerhet handlar om att bry sig om varandra

Sättet vi ser på säkerhet definieras av hur vi lever våra liv, det återspeglas i allt vi gör

Säkerhet och innovation går hand i hand 

Att veta att nya idéer välkomnas är något som leder till att företaget blir innovativt 

De bästa säkerhetsåtgärderna är dem man inte ens märker 

Säkerhet handlar i grunden om att få allt att fungera effektivt  

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!