Axelent är din kompletta säkerhetsleverantör

Axelent är en komplett leverantör av säkerhetslösningar för produktions-, lager- och fastighetsmiljöer. Under tre decennier har Axelent vuxit till att bli ett av världens ledande företag inom säkerhetslösningar. Det som började som ett team på sex personer i det lilla samhället Hillerstorp i Sverige har nu vuxit till ett team på 350 personer med försäljning över hela världen. Axelent-andan, som kännetecknas av engagemang, affärsmässighet, hög etisk standard och empati, genomsyrar alla våra lokala kontor.

 

AXELENTS ERBJUDANDE

Vi erbjuder mer än bara produkter för att förbättra säkerheten på en arbetsplats, vi erbjuder kompletta lösningar på alla säkerhetsproblem du kan tänkas ha. Alla våra produkter kan kombineras och anpassas för att passa dina specifika behov.

Maskinskydd

X-Guard är ett flexibelt maskinskyddssystem med smarta komponenter som alltid uppfyller gällande direktiv och standarder. Modularitet och genomtänkt design har gjort X-Guard till det mest sålda maskinskyddet på marknaden. Tack vare vårt smarta klickfäste går det extremt snabbt och enkelt att montera, demontera, flytta eller förlänga Axelents maskinskydd efter behov. Med sitt breda sortiment av standardkomponenter och tillbehör täcker X-Guard garanterat alla dina behov av maskinskydd. Flexibel och enkel hantering med snabb leverans och montering gör att det alltid är en kostnadseffektiv lösning att välja Axelents maskinskydd.

Påkörningsskydd

X-Protect är det senaste tillskottet i Axelents portfölj av produkter för arbetsplatssäkerhet, som erbjuder en rad modulära påkörningsskyddssystem. Till skillnad från många påkörningsskydd på marknaden, som ofta är svåra att montera, är Axelents X-Protect utformat för enkel installation. Dessutom, medan andra påkörningsskydd saknar flexibilitet och är svåra att bygga ut eller integrera med befintliga system, utmärker sig X-Protect genom sin modulära uppbyggnad och anpassningsbarhet, vilket möjliggör sömlös utbyggnad och anpassning för att möta nya säkerhetsbehov.

Lager och industri

Axelent är ett av marknadens ledande varumärken inom nätpaneler för industri- och lagermiljöer. Våra produkter och system ger flexibla och snabbmonterade lösningar i alla led, från ritningsframtagning till slutmontering av produkten. Våra system kombinerar olika panelsystem som kan arrangeras på olika sätt för att passa dina behov av logistik och materialhantering. Det är en säker, kostnadseffektiv och hållbar lösning som säkerställer att processen, det logistiska flödet och framför allt människorna hålls skyddade.

Fallskydd

Det finns ett snabbt och enkelt sätt att förbättra säkerheten på mezzaningolv, plattformar och gångvägar och att eliminera risken för fall från hög höjd på din arbetsplats. Med X-Rail-systemet får du en stark, lättinstallerad och helt modulär lösning som uppfyller dina behov och förbättrar säkerheten på arbetsplatsen.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Skapa en 100% hållbar produkt

Vår vision är att påverka miljön så lite som möjligt 

Ljudet av säkerhet

Varje dag skyddar vi oss från potentiella faror som kan uppstå i vardagen eller på arbetsplatsen....

Axelent ger dig tipsen för en säkrare arbetsplats

Strategisk planering och välplanerad infrastruktur främjar en säker och utvecklande arbetsmiljö&n...

SAVE THE DATE – Axelent Safety Webinarium den 16/5 kl. 11.00

I detta webinar kommer vi att besvara frågan – Vilken prestandanivå behöver mina dörrars säkerhet...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.