I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se att tro. Axelents säkerhetsdesignverktyg utmanar traditionella designmetoder genom att erbjuda en dynamisk 3D-visningsfunktion. Funktionen låter dig rita, förhandsgranska och fullt förstå dina säkerhetslösningar innan du gör några åtaganden. Denna banbrytande funktion säkerställer att din design inte bara är effektiva utan också exakt anpassade för att uppfylla dina specifika säkerhetskrav.

Fördjupa din förståelse för säkerhetsdesign

Med Axelent Safety Designs 3D-vy designar du inte bara; du visualiserar framtiden för säkerheten på din arbetsplats. Denna smarta funktion gör det möjligt för dig att: 

    • Visualisera med tydlighet: Se dina ritningar i högupplöst 3D, vilket ger en realistisk förhandsgranskning av hur säkerhetslösningarna kommer att integreras i din miljö. 

    • Exportera och integrera: Ta din design längre genom att exportera STEP-filer, vilket gör att du smidigt kan integrera dina säkerhetsdesigner i ditt projekts 3D-ritningar. Denna kompatibilitet säkerställer att dina säkerhetslösningar inte bara är konceptuella utan också redo för verklig tillämpning.

    • Förhindra potentiella problem: Identifiera och åtgärda potentiella problem innan de uppstår. 3D-vyn ger dig den förutseende förmågan att göra proaktiva justeringar, vilket säkerställer att dina säkerhetslösningar är optimerade för effektivitet och effektivitet.  

Dubbla visningslägen för förbättrad designprecision

Axelent Safety Design tillgodoser alla stadier av designprocessen med sina mångsidiga visningslägen:

    • 2D Standardläge: Påbörja din designresa med den enkla enkelheten hos 2D-ritning. Detta läge är perfekt för att lägga ut de inledande stegen av dina säkerhetslösningar och erbjuder tydlighet och användarvänlighet.

    • 3D-Visualisering: När din ritning når slutförandet, växla till 3D-vyn för en detaljerad visuell representation av din design. Detta helhetsskapande läge ger en omfattande förståelse för hur dina säkerhetslösningar kommer att ta form, vilket låter dig utforska varje vinkel och säkerställa att varje element är exakt där det behövs vara. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Axelent Safety Design-verktygets delningsfunktion

Dela med teammedlemmar, intressenter och experter för att granska och bidra till projekt.

SAVE THE DATE – Axelent Safety Webinarium den 16/5 kl. 11.00

I detta webinar kommer vi att besvara frågan – Vilken prestandanivå behöver mina dörrars säkerhet...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.