Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Inom utformandet av säkerhet och trygghet ska komplexitet aldrig vara ett hinder för effektivitet. Axelent introducerar ett banbrytande verktyg som förvandlar sättet som säkerhetslösningar kan konceptualiseras och implementeras på. Med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, är detta verktyg utformat för att effektivisera din designprocess, vilket gör den smidigare och mer intuitiv än någonsin tidigare.

Stärk din designprocess med vår intuitiva guide

Utforska säkerhetslösningar utan ansträngning med vår intuitiva guide. Genom att helt enkelt välja dina behov leder vårt verktyg dig till den perfekta matchningen och säkerställer att din miljö skyddas med de bästa tillgängliga alternativen. Förenkla din beslutsprocess och upptäck optimala säkerhetslösningar anpassade efter dina krav med lätthet. Denna metod förenklar inte bara komplexiteten i säkerhetsdesign utan förbättrar också din förmåga att skapa effektiva och överensstämmande säkerhetslösningar.

 

Effektiviserad projektledning 

Säg adjö till borttappade filer och oorganiserade projekt. Vårt verktyg ser till att alla dina projekt är snyggt sparade i ditt konto och ger dig omedelbar åtkomst till ditt arbete när som helst, var som helst. Det centraliserade lagringssystemet förbättrar din effektivitet i projektledning och gör att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – att designa högkvalitativa säkerhetslösningar.

 

 

Vårt användarvänliga verktyg är mer än bara en designplattform; det är ett bevis på Axelents engagemang för att göra säkerhetsdesign tillgänglig, intuitiv och effektiv. Med effektiviserad projektledning, intuitiv navigering och omfattande support sätter vi en ny standard för säkerhetsdesignprogramvara.

Intuitiv navigering och support

Att navigera genom vårt verktyg är enkelt, tack vare de noggrant utformade menyerna:  

    • Toppmeny: Dyk in i en sömlös designupplevelse med enkel åtkomst till verktyg och visningslägen. Oavsett om du ritar, beräknar eller designar finns allt du behöver precis vid dina fingertoppar.  

    • Hjälpsamma anvisningar: Stöter du på en utmaning? Vår toppmeny är utrustad med hjälptexter som erbjuder omedelbar support och vägledning för att effektivisera din designprocess.  

    • Vänstermeny: Byt med lätthet. Lär dig hur du växlar mellan olika artiklar och kategorier. Berika din design med detaljerad produktinformation och specifikationer.  

    • Högermeny: Alla detaljer precis intill din desginvy. Fokusera på att visa egenskaperna hos det valda objektet. Från dörrar till strömbrytare och paneler, hitta tillbehörsval och skräddarsy din design för att möta dina exakta krav. 

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Axelent ger dig tipsen för en säkrare arbetsplats

Strategisk planering och välplanerad infrastruktur främjar en säker och utvecklande arbetsmiljö&n...

Skapa en offertförfrågan direkt i Axelent Safety Design

Upplev framtidens säkerhetsdesign med Axelent, där enkelhet möter effektivitet.

Designad för att vara din digitala assistent

Förenkla ditt arbetsflöde med hjälp av intuitiv vägledning och realtidsvarningar

Axelent Safety Design-verktygets delningsfunktion

Dela med teammedlemmar, intressenter och experter för att granska och bidra till projekt.

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.