Ljudet av säkerhet

Alla har nog någon gång hört det, ljudet av säkerhet. Ett ljud som skapar en känsla av trygghet och säkerhet för oss och de människor vi har omkring oss som vi vill skydda från något.  

Varje dag skyddar vi oss från potentiella faror som kan uppstå i vardagen eller på arbetsplatsen. Genom unika och innovativa idéer har säkerhetsprodukter skapats för att skydda oss och därmed kunna leva vårt liv fullt ut. Det kan vara ett brandlarm, en flytväst, en cykelhjälm, en skyddssko eller ett klickfäste som gör att vi kan känna oss trygga och säkra.  

Axelent vill med sina produkter vara en del av den innovativa resa som fokuserar på att skydda människor från faror och risker. Människor som dagligen arbetar i miljöer inom lager och produktion utsätts för stora risker kopplat till de maskiner och fordon som finns och rör sig där.  

Med ett smart klickfäste erbjuder vi en unik produkt som bidrar till enkel och smidig installation, demontering, flyttning och utökning av maskinskydd. Den unika klickfunktionen möjliggör en problemfri montering där inga övriga verktyg behövs. Panelen säkras enkelt i stolpen genom att klickas på plats och fungerar lika smidigt oavsett om panelen är tillverkad av nät, plåt, plast eller har runda hörn. Resultatet är en anpassningsbar och mångsidig maskinskyddslösning som enkelt kan konfigureras för att passa olika verksamheter och behov.  

Upptäck vårt unika klickfäste för maskinskydd. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Upptäck fördelarna med vårt smarta klickfäste

Klickfunktionen gör det smidigt och framförallt snabbt att montera och inga andra verktyg eller f...

Säkerhetsinnovationer genom tiderna: Ta ditt skydd till nästa nivå!

Vår vardag präglas av en rad olika situationer där säkerheten spelar en nyckelroll och inte kan e...

Axelent X-Guard – Ett modulärt och effektivt maskinsydd

Axelent X-Guard är enastående när det gäller att erbjuda både arbetsplatssäkerhet och skydd för m...

FAQ - Vilka är säkerhetsfördelarna med att ha en klickfäste för säkerhetsgaller?

Klickfäste som kan tas bort med specialverktyg gör att tillverkare av maskiner och system för lag...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.