Handboll är en actionfylld sport laddad med snabba beslut och tvära kast. Snabbhet, styrka, säkerhet, precision och uthållighet är egenskaper som är nödvändiga för att lyckas som handbollsspelare. Dessa egenskaper har även format Axelents framgångar men det är inte det enda som knyter samman Axelent och IK Sävehof. Även färgerna gult och svart är en gemensam framgångsfaktor.

IK Sävehof är världens största handbollsklubb med en lång rad seniorframgångar på SM-nivå. Herrlaget har vunnit SM fem gånger (senast 2012) och damerna har imponerande 14 SM-guld (senast 2019). Båda lagen har dessutom framgångsrikt deltagit flertalet gånger i såväl Champions League som Europacupspel.

Stefan Axelsson, export- och reklamchef, Axelent AB

– Vi ser med stor glädje fram emot samarbetet med Sävehof. Vi är måna om att synas på både dam- och herrdräkten och färgerna kunde inte vara bättre eftersom även vår logotyp är gulsvart. Det ska bli väldigt roligt att följa gulsvart magi i dubbel bemärkelse framöver.

Mats Janson, marknadschef, IK Sävehof

– Fantastiskt kul att Axelent kliver in som en ny stor partner till klubben. Extra roligt att vår nya säljare, Emir Naprelac, var den som tog kontakten för några veckor sedan och efter det gick det snabbt. Vi enades om avtalet i Partille Arena onsdagen 22 maj då jag, Stefan och Emir intog en gemensam lunch.

Om Axelent

Med säte i Hillerstorp är Axelent en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort företaget till en av marknadsledarna inom dessa segment. Axelent är representerat i närmare 60 länder, världen över.

Pressrelease IK Sävehof

 

Mer information

Stefan Axelsson, export- och reklamchef, Axelent AB
stefan.axelsson@axelent.se
0370-37 37 32

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Lansering av Axelent Safety Design – En användarvänlig designupplevelse!

Gör dig redo att dyka in i en värld där säkerhet möter design  

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.